Lees meer

Word donateur

Bedrijven en particulieren die onze missie om stedelijke gebieden te vergroenen en eetbare wijken te creëren willen ondersteunen, kunnen dat doen door een financiële donatie

We hebben in de winter van 2023-2024 reeds 4000 euro opgehaald en meer dan 100 fruit- en notenbomen geplant. Op het moment is onze kas leeg en zijn we weer opzoek naar financiele middelen om verder te kunnen gaan met wijken omtoveren tot zoemende en eetbare paradijsjes. 

Sponsor ons en word de held van het groene avontuur! Bij ons krijg je geen saaie administratie of fancy website voor je donatie. Nope, je ontvangt 100% bomen, geplant met zoveel liefde dat je het niet in geld kunt meten. Wij hebben geen winstoogmerk  en onze website is DIY, omdat we geloven in bloeiende en eetbare wijken, niet in kosten. En als kers op de taart: geen cent gaat naar spam en telemarketing! Dus geef voor de fruitbomen, niet voor de bureaucratie! 🌳💚

 

Meer manieren om te doneren

Van een vrolijke glimlach tot het delen van onze missie – elke steun laat onze bomen van verandering groeien!

Daarnaast verwelkomen we met open armen donaties van onbespoten fruit- en notenbomen van kwekers en particulieren. Ook zijn we dankbaar voor biologische en turfvrije bodemverbeteraars van composteerbedrijven, en boompalen van bedrijven en particulieren (minimaal 180 cm lang). Samen kunnen we wijken omtoveren tot een groen en eetbaar paradijs!

Schenk bomen

bomen-donatie

Heb jij onbespoten fruit- of notenbomen over? Schenk ze aan ons en wij planten ze in steden en dorpen in de omgeving.

Help met materiaal

Heb jij boompalen (minimaal 180 cm), boomband of biologische en turfvrije compost over? Ons kun je er blij mee maken!

Laat ons oogsten

deel-jouw-oogst

Heb jij een fruit- of notenboom in jouw tuin en weet je even geen raad met de oogst? Wij oogsten en verdelen het fruit graag.

Kun jij ons aan bomen, materiaal of oogst helpen? Of wil je hoofdsponsor worden? Neem dan contact op!
guerrillaboeren@gmail.com  / +31(0)619600588 (Karin) / +31(0)645544117 (Manon)

Onze hoofdsponsors en partners

bodemverbeteraar

Stichting Turfvrij

Stichting Turfvrij heeft een impuls subsidie toegekend gekregen van MAEX. Wij mogen in 2023 40 bomen aanplanten in de provincie Gelderland. Het doel is om burgers bewust te maken van de catastrofale gevolgen van turfwinning voor onze potgrond industrie.

herman-janssen-zandse-notengaard

De Zandse Notengaard

Wij krijgen veel hazelaars, walnoten, pecannoten en vijgen van Herman Janssen. Deze bomen en struiken zijn veelal overgebleven tijdens grotere agroforestry projecten.

spelletje plantje boom

Voedselboswinkel Klein Stettyn

Help ons door bij de voedselboswinkel Klein Stettyn het leuke spelletje "plantje boom" te kopen. Alle opbrengst gaat naar Guerrilla Boeren.

Scroll naar boven