Lees meer

Workshops

Doelgroepen: Gemeenten, groene wijkinitiatieven, scholen, universiteiten, groot grondbezitters 

Guerrilla Boeren zijn niet alleen actief in het aanplanten van bomen, maar we bieden ook workshops en advies op het gebied van stads- en wijkvergroening. Onze focus ligt op het creëren  van eetbare wijken, waarbij we niet alleen bijdragen aan bodemverbetering, klimaatadaptatie en lokale voedselproductie, maar ook aan educatie en het versterken van sociale verbindingen binnen de wijk.

Manon, voedselbosbouwer en wildplukgids, hanteert een holistische benadering, terwijl Karin, bioloog met eigen fruitboomgaard en een passie voor agroforestry en biodiversiteit, meer dan 10 jaar ervaring in het faciliteren van workshops meebrengt . Samen zijn wij toegewijd aan het begeleiden van projecten met duurzame oplossingen die gemeenschappen betrekken en versterken. 

In onze workshops ligt de focus op empowerment. Wij streven ernaar dat deelnemers zelf hun plannen ontwerpen, waarbij wij faciliteren en motiveren in dit proces. Of het nu gaat om het transformeren van groene buitenruimtes of het implementeren van stadslandbouwinitiatieven, onze workshops zijn ontworpen om deelnemers de tools te bieden om hun eigen visie tot leven te brengen. We geloven in het krachtige idee dat gemeenschappen zelf in staat zijn om groene, bloeiende projecten te realiseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over hoe onze workshops uw project kunnen ondersteunen en uw gemeenschap kunnen inspireren en doen bloeien. 

Karin Bodewits: +31 (0)619600588  I  Manon Botha: +31 (0)645544117  I   guerrillaboeren@gmail.com

#urbanforestry #eetbarewijk #eetbarestad #stadslandbouw #vergroening #workshops

Scroll naar boven